Website Hosting

Geen uren in de wacht als er problemen met je website hosting is.
Introductie

Snelle hosting voor je website

Snelle website hosting is van groot belang. Op je website wil je bezoekers de beste gebruikerservaring bieden. Daarnaast is de snelheid van je website een belangrijke ranking factor geworden binnen zoekmachines zoals Google.

Om het beste resultaat met je website of webshop te realiseren wil je dus snelle hosting hebben.

Bij de website hosting die we aanbieden worden om de 2 uur back-ups gemaakt van de website. Als er ooit iets verkeerd wordt aangepast, een plug-in niet goed werkt of als er een verkeerde update uitgevoerd, dan is het verlies minimaal.

De back-up kunnen we binnen werktijden van een half uur terugzetten om weer veilig live te staan.

Beheer website hosting?

Naast snelle website hosting bieden we een “alles onder één” dak pakket aan.

Binnen dit pakket nemen we het beheer van de website uit handen, zodat jij als website eigenaar je kan focussen op de bedrijfsgroei.

Hierbij nemen we onderdelen uit handen zoals CMS-updates, plug-in updates, back-up beheer, hosting beheer.

Als kers op de taart voeren we ook kleine aanpassingen door wanneer hier wens naar is.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Website Hosting Proces

“Hosting zonder hoofdpijn”

De bedoeling van het overzetten van hosting is dat het betere resultaten gaat opleveren. Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd proces. Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We analyseren de website zorgvuldig en brengen alle onderdelen in kaart.

We maken een export van de website en zetten de website klaar op een offline server.

Hierbij doorlopen we het gehele CMS van de website na. We analyseren ieder onderdeel zodat de website precies zoals hij er voorheen uitzag live zal gaan. 

We maken alle onderdelen klaar voor de livegang, lopen de DNS codes na en voeren nog enkele optimalisaties voor de website uit.

We passen de DNS instellingen aan en pushen de website live. Om dit vlekkeloos te laten verlopen hanteren we een gestructureerd stappenplan.

Na de livegang stellen we een duidelijk rapport op met de verbeteringen van de website.

Specialisatie

Jouw hosting verbeteren?

Tijdens het bouwen van website hebben we met vele hostingpartijen gewerkt. Na verschillende testen uit te hebben gevoerd zijn wij eigen hosting gaan leveren. Wij willen veiligheid en snelheid als topprioriteit bieden bij website hosting en beheer.

Online adverteren

Veilige website hosting

Heb je al eens problemen gehad met je website? Dat je website offline was? Je raakt op zo’n moment redelijk in de stress. Dit kunnen we voorkomen door het website hosting beheer uit handen te geven.

Dit is niet zomaar hosting

Voor en na de overgang naar onze eigen hosting hebben we een analyse rapport opgesteld voor onze klanten. Wat is er gebeurd na het overstappen van hosting? Na de overgang zagen we bij iedere website een stijging in de snelheid en verbeteringen in de vertoning van de website.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.