Gespecialiseerd in

Gespecialiseerd in

Google Ads dev

Wil jij direct resultaat uit zoekmachines als Google en Bing, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Dan is het uitbesteden van SEA misschien een goed idee. SEA staat voor Search Engine Advertising en helpt jou door middel van advertenties in zoekmachines meteen met het aantrekken van meer bezoekers, door jouw doelgroep te bereiken met de juiste propositie op het juiste moment.

Direct inzichten krijgen?

Wij analyseren vrijblijvend waar de online groeikansen liggen van jouw merk

Strategische campagnes

Mensen gebruiken zoekmachines wanneer ze ergens naar zoeken. Dat kan zijn in de vorm van informatie, producten of diensten. Ze zoeken door middel van zoekwoorden en komen uiteindelijk op een website terecht. Onze SEA-specialisten bepalen op basis van data op welke zoekwoorden jouw organisatie moet adverteren om de beste resultaten te behalen. Er wordt op basis van analyses bepaald wat voor strategie er moet worden toegepast om jou te helpen met het realiseren van groei.

Hulp nodig? Wij helpen

De mogelijkheden van Google Ads

Wanneer je begint met het opzetten van campagnes, zijn er verschillende mogelijkheden in Google Ads. Zo kan je gebruik maken van mogelijkheden als; tekstadvertenties, Google Shopping en Google Display advertenties. Onze specialisten weten het best de juiste afweging te maken die past in de visie van jouw onderneming en mensen uit de doelgroep trekt. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te adverteren bij een andere zoekmachine, Microsoft Bing. Uiteindelijk gaat het er voor ons om dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste mogelijkheden om jouw groeiambities te realiseren.

Hoe we jouw organisatie helpen

Hulp nodig? Wij helpen

test

test

Benieuwd? Wij ook.

Succesverhalen

Resultaten die creativiteit, technologie en data combineren en de grenzen verleggen. Samen hebben we één grote drijfveer: het realiseren van bedrijfsgroei.

Boost jouw bedrijf

Bij het opstellen van een strategie kijken we naar welke facetten we het beste kunnen inzetten voor een goede dynamiek.

De performance experts

Een groep ambitieuze talenten op het gebied van data, creativiteit en resultaat. Samen hebben we één grote drijfveer: het realiseren van bedrijfsgroei.

Wij werken dagelijks voor ambitieuze merken. 

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.