Over Hang Eleven

Hang Eleven is een kledingmerk dat van start is gegaan in Amsterdam 2018. Het kledingmerk heeft de focus op fashionable kite kleding. Ze hebben grote uitbreidingsplannen op de kalender!

Casual and comfy wear for in and around the water!”

Projectomschrijving

De heren van Hang Eleven hadden de wens om een minimalistische en strakke webshop online te hebben.

Daarnaast was er de wens om de “feeling” goed over te brengen en website bezoekers de forecasts van de beste kite plaatsen te tonen. Ook moest er een Instagram integratie op de website komen.

Het proces

Het design voor Hang Eleven moest straight forward worden met een “losse” twist.

Om de beleving over te laten komen hebben we aangeraden om met blogposts aan de slag te gaan. Hierbij nemen ze klanten mee in het proces.

We hebben voor het forecast van de beste kite plaatsen API’s op de website geïmplementeerd die dynamisch worden bijgewerkt. Zo zijn deze onderdelen altijd up to date. Dit is ook gebeurd voor de Instagram feed

Op de homepagina worden mensen meteen geleid naar het onderdeel waar ze voor komen. Hang Eleven heeft erg gaaf eigen content wat we hiervoor hebben gebruikt.

Tot slot is het webshop gedeelte minimalistisch en makkelijk te doorlopen gemaakt.

Als vervolgstap zijn we social media campagnes gaan inzetten op de website om de producten te promoten. Dit hebben we gedaan middels Facebook en Instagram advertising.

Een leuke en soepele samenwerking!

Onze diensten:

Benieuw naar ons creatieve proces?

Tijdens het bouwen van een website hanteren we een uniek creatief proces. Neem contact op voor gratis review!