Over Destino

Destino is een kledingmerk begonnen in Amsterdam 2017. De focus van het merk ligt op custom designs. Graag willen ze ook snel uitbreiden met de collectie van het merk en verschillende marketing kanalen gaan aanboren.

Projectomschrijving

De wens van het kledingmerk Destino is om een minimalistische webshop te realiseren. Hierbij moeten de verschillende kleding categorieën duidelijk in het licht worden gezet.

Daarnaast wilden ze persoonlijkheid overbrengen middels een video op de website. Deze video hebben in samenwerking met één van onze partners gerealiseerd.

Het proces

We hebben gekozen voor een modern en strak design. Hierbij hebben we de randen van afbeeldingen scherp gehouden. De buttons hebben een lichte radius voor enige variatie.

Dankzij het gebruik van eigen foto’s en een video hebben we het persoonlijke uit laten komen.

Voor de custom designs hebben we een aparte landingspagina aangemaakt. Op deze landingspagina hebben we een fotogalerij geïmplementeerd met een minimalistisch contactformulier voor aanvragen. 

Vervolgens zijn we social media campagnes gaan inzetten op de website om de producten te promoten. Dit hebben we gedaan middels Facebook en Instagram advertising.

Een leuk project om aan te werken!

Benieuw naar ons creatieve proces?

Tijdens het bouwen van een website hanteren we een uniek creatief proces. Neem contact op voor gratis review!