Uniek Vernieuwend Wok en Pasta Restaurant in Amsterdam West

Woopa

Webdesign, Hosting

OVER

Woopa

Voor Woopa hebben we een restaurant website met een bestelfunctie gebouwd. Daarnaast hebben we een eigen, unieke branding toegepast.

Over Woopa

Woopa is een uniek vernieuwend wok en pasta restaurant in Amsterdam west. Ze hebben recent de deuren voor echte wok en pasta gerechten fanaten geopend.

Projectomschrijving

Woopa is een recent geopend restaurant die haar naam wil verspreiden middels een nieuwe website. De website moet een uitnodiging zijn om naar het restaurant te komen of online eten te bestellen.

Tevens lag er direct na de livegang van de website en het openen van de deuren van het restaurant een uitdaging om binnen Amsterdam branding advertenties in te zetten.

Het proces

Voor Woopa hebben we gekozen voor een restaurant website met een geïntegreerde bestelfunctie. Zeker tijdens de lockdown tijden was dit van groots belang.

Deze website hebben we gebouwd op onze hosting. De wens was om de uitstraling van het restaurant door te trekken in de website. Dit was natuurlijk even lastig om voor ogen te krijgen gezien het restaurant nog in de bouw was.

Met enkele voorbeelden hebben we gekozen voor een eigen en unieke stijl die de doelgroep zal aanspreken. Het design van de website is direct doorgetrokken in de uitingen bij advertenties.

Natuurlijk is de lokale vindbaarheid voor een restaurant van groot belang. Wij hebben dan ook direct voor de musts voor local SEO gezorgd en het Google Mijn Bedrijf account volledig ingesteld.

Verder is het mogelijk om gerechten via de webshop te bestellen. Voor deze webshop hebben we WooCommerce in de website geïntegreerd.

Tot slot, de vervolgstap. Wij zijn direct na livegang aan de slag gegaan met de Facebook en instagram advertenties. Dit ging over in directe omzet en cashflow om gas te geven tijdens de openingsperiode!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Skip Slingerland

Digital advertising specialist

Kiara Karg

SEO specialist
Jael Loos
Digital advertising specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.