Woopa

Voor Woopa hebben we een restaurant website met een bestelfunctie gebouwd. Daarnaast hebben we een eigen, unieke branding toegepast.
Woopa

Over Woopa

Woopa is een uniek vernieuwend wok en pasta restaurant in Amsterdam west. Ze hebben recent de deuren voor echte wok en pasta gerechten fanaten geopend.

Projectomschrijving

Woopa is een recent geopend restaurant die haar naam wil verspreiden middels een nieuwe website. De website moet een uitnodiging zijn om naar het restaurant te komen of online eten te bestellen.

Tevens lag er direct na de livegang van de website en het openen van de deuren van het restaurant een uitdaging om binnen Amsterdam branding advertenties in te zetten.

Het proces

Voor Woopa hebben we gekozen voor een restaurant website met een geïntegreerde bestelfunctie. Zeker tijdens de lockdown tijden was dit van groots belang.

Deze website hebben we gebouwd op onze hosting. De wens was om de uitstraling van het restaurant door te trekken in de website. Dit was natuurlijk even lastig om voor ogen te krijgen gezien het restaurant nog in de bouw was.

Met enkele voorbeelden hebben we gekozen voor een eigen en unieke stijl die de doelgroep zal aanspreken. Het design van de website is direct doorgetrokken in de uitingen bij advertenties. 

Natuurlijk is de lokale vindbaarheid voor een restaurant van groot belang. Wij hebben dan ook direct voor de musts voor local SEO gezorgd en het Google Mijn Bedrijf account volledig ingesteld.

Verder is het mogelijk om gerechten via de webshop te bestellen. Voor deze webshop hebben we WooCommerce in de website geïntegreerd.

Tot slot, de vervolgstap. Wij zijn direct na livegang aan de slag gegaan met de Facebook en instagram advertenties. Dit ging over in directe omzet en cashflow om gas te geven tijdens de openingsperiode!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring