Vitality Control Academy

Voor Vitality Control Academy hebben we een Learning Management System van Learndash gebouwd. Het doel is om een een “mobile first” leeromgeving te bouwen. Hoe hebben wij dit gedaan?
Vitality Control Academy

Over Vitality Control Academy

Vitality Control helpt mensen persoonlijk te groeien door het aanbieden van een uniek coaching programma. Hierbij worden mensen geholpen om een gezonde leefstijl te creëren en te houden. Een vitaal persoon is zowel geestelijk als lichamelijk gezond.
Het coachingtraject bestaat uit 4 elementen, maar is daarbinnen volledig gepersonaliseerd. De elementen bestaan uit soepel & energiek, afvallen & vitaliteit, balans & beter slapen en jouw overtuigen.

Projectomschrijving

Vitality Control Academy is onderdeel van Vitality Control. Voor Vitality Control hebben we de website gebouwd. Het proces van het bouwen van de website is Vitality Control zo goed bevallen dat we ook een Learning Management System (LMS) voor hun Academy mochten bouwen.

Deze website zal dienen als een versterkend onderdeel bij hun app.

Het proces

Vitality Control wil naast de persoonlijke begeleiding haar klanten ook online kunnen begeleiden. Klanten moeten de beschikking over oefeningen en informatie via hun mobiel hebben. Voor deze wens hadden wij de perfecte oplossing: een Learning Management System via Learndash.

Het Learning Management System maakt het beheren van cursussen en studenten mogelijk. Via dit systeem hebben we de cursussen en coaching van Vitality Control in een mobile first website geïntegreerd. Deze website hebben we afgeschermd met een persoonlijke inlog waardoor alleen abonnementhouders toegang hebben tot de Vitality Control Academy.

Om een abbonement af te kunnen sluiten is er een functie ingebebouwd zodat de leeromgeving website tevens als webshop dient.

Verder hebben we aan de persoonlijke inlog een automatische facturering gekoppeld. Door dit proces te automatiseren kan Vitality Control meer focus leggen op hun core business.

De klanten van Vitality Control beschikken nu ook thuis over coaching op het gebied van een vitale coach!

Na het succesvol afronden van het bouwen van de LMS en website zijn we verder gegaan met het onderhouden en hosten van de website.

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.