Vitality Control Academy

Voor Vitality Control Academy hebben we een Learning Management System van Learndash gebouwd. Het doel is om een een “mobile first” leeromgeving te bouwen. Hoe hebben wij dit gedaan?
Vitality Control Academy

Over Vitality Control Academy

Vitality Control helpt mensen persoonlijk te groeien door het aanbieden van een uniek coaching programma. Hierbij worden mensen geholpen om een gezonde leefstijl te creëren en te houden. Een vitaal persoon is zowel geestelijk als lichamelijk gezond.
Het coachingtraject bestaat uit 4 elementen, maar is daarbinnen volledig gepersonaliseerd. De elementen bestaan uit soepel & energiek, afvallen & vitaliteit, balans & beter slapen en jouw overtuigen.

Projectomschrijving

Vitality Control Academy is onderdeel van Vitality Control. Voor Vitality Control hebben we de website gebouwd. Het proces van het bouwen van de website is Vitality Control zo goed bevallen dat we ook een Learning Management System (LMS) voor hun Academy mochten bouwen.

Deze website zal dienen als een versterkend onderdeel bij hun app.

Het proces

Vitality Control wil naast de persoonlijke begeleiding haar klanten ook online kunnen begeleiden. Klanten moeten de beschikking over oefeningen en informatie via hun mobiel hebben. Voor deze wens hadden wij de perfecte oplossing: een Learning Management System via Learndash.

Het Learning Management System maakt het beheren van cursussen en studenten mogelijk. Via dit systeem hebben we de cursussen en coaching van Vitality Control in een mobile first website geïntegreerd. Deze website hebben we afgeschermd met een persoonlijke inlog waardoor alleen abonnementhouders toegang hebben tot de Vitality Control Academy.

Om een abbonement af te kunnen sluiten is er een functie ingebebouwd zodat de leeromgeving website tevens als webshop dient.

Verder hebben we aan de persoonlijke inlog een automatische facturering gekoppeld. Door dit proces te automatiseren kan Vitality Control meer focus leggen op hun core business.

De klanten van Vitality Control beschikken nu ook thuis over coaching op het gebied van een vitale coach!

Na het succesvol afronden van het bouwen van de LMS en website zijn we verder gegaan met het onderhouden en hosten van de website.

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring