Stomerij Garant

Voor Stomerij Garant hebben we de website van A tot Z ontwikkeld. De website is gericht op lokale zichtbaarheid. Google Mijn Bedrijf, in combinatie met de website moeten dus goed op elkaar afgestemd zijn!
Stomerij Garant

Over Stomerij Garant

Stomerij Garant is een echt familiebedrijf dat staat voor gemak, professionaliteit, betrouwbaarheid en motivatie. Ze hebben een eigen wasserij, stomerij, atelier en diverse aanvullende services.

Stomerij Garant is niet zomaar een stomerij, ze maken gebruik van moderne, milieubewuste technieken en combineren dat met een sterke logistieke organisatie.

Projectomschrijving

Bij familiebedrijf Stomerij Garant was de vraag om een website te creëren die lokaal goed vindbaar is. Met deze insteek hebben we de website van A tot Z ontwikkeld en enkele lokale SEO optimalisaties doorgevoerd.

Het proces

Het bouwen van een website begint natuurlijk bij een kennismaking. In deze kennismaking kwam naar voren dat de lokale vindbaarheid bovenaan de lijst met wensen stond. 

We hebben een website gebouwd met vele lokale elementen erin, zoals locatie gegevens, openingstijden en technische elementen middels structured data. 

Hierdoor wordt de website en tevens de Google Mijn Bedrijf pagina beter vertoon. Dankzij deze toepassingen konden mensen de stomerij in de omgeving Haarlem beter vinden.

Daarnaast hebben we ook het Google Mijn Bedrijf account geoptimaliseerd. Zo sluit alles perfect op elkaar aan.

Naast het bouwen van de website beheren we ook de hosting. Hierdoor kunnen we de laadtijd van de website kort houden! Dit is natuurlijk ook een erg belangrijk element bij voor de factoren die Google gebruikt om websites zichtbaar te maken in Google.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring