Stomerij Garant

Voor Stomerij Garant hebben we de website van A tot Z ontwikkeld. De website is gericht op lokale zichtbaarheid. Google Mijn Bedrijf, in combinatie met de website moeten dus goed op elkaar afgestemd zijn!
Stomerij Garant

Over Stomerij Garant

Stomerij Garant is een echt familiebedrijf dat staat voor gemak, professionaliteit, betrouwbaarheid en motivatie. Ze hebben een eigen wasserij, stomerij, atelier en diverse aanvullende services.

Stomerij Garant is niet zomaar een stomerij, ze maken gebruik van moderne, milieubewuste technieken en combineren dat met een sterke logistieke organisatie.

Projectomschrijving

Bij familiebedrijf Stomerij Garant was de vraag om een website te creëren die lokaal goed vindbaar is. Met deze insteek hebben we de website van A tot Z ontwikkeld en enkele lokale SEO optimalisaties doorgevoerd.

Het proces

Het bouwen van een website begint natuurlijk bij een kennismaking. In deze kennismaking kwam naar voren dat de lokale vindbaarheid bovenaan de lijst met wensen stond. 

We hebben een website gebouwd met vele lokale elementen erin, zoals locatie gegevens, openingstijden en technische elementen middels structured data. 

Hierdoor wordt de website en tevens de Google Mijn Bedrijf pagina beter vertoon. Dankzij deze toepassingen konden mensen de stomerij in de omgeving Haarlem beter vinden.

Daarnaast hebben we ook het Google Mijn Bedrijf account geoptimaliseerd. Zo sluit alles perfect op elkaar aan.

Naast het bouwen van de website beheren we ook de hosting. Hierdoor kunnen we de laadtijd van de website kort houden! Dit is natuurlijk ook een erg belangrijk element bij voor de factoren die Google gebruikt om websites zichtbaar te maken in Google.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.