Speak French Online

Voor Speak French Online hebben we het gehele proces van het ontwerpen en bouwen van een website met shop doorlopen. We zijn begonnen met een brainstormsessie over de functionaliteiten, designs en content.
Speak French Online

Over Speak French Online

Speak French Online biedt diverse cursussen Frans voor beginners, gemiddelden en gevorderden aan.

In de loop van de jaren heeft Catherine (eigenaresse) een goed geplande methode ontwikkeld om Frans te onderwijzen. Daar hoort natuurlijk ook een mooie en functionele website bij!

Projectomschrijving

Na meer dan 20 jaar Franse les te hebben gegeven, realiseerde Catherine zich dat de meest efficiënte manier om Frans te leren een intensieve cursus is. Catherine wil via haar website mensen informeren over de verschillende Franse cursussen die zij aanbiedt. 

Aangezien de cursussen online worden gegeven, had Speak French Online de wens om online een cursus te kunnen boeken.

Voor het online plaatje waren er nog geen plannen gemaakt. In samenwerking en middels enkele brainstorm sessies hebben wij de wensen gevisualiseerd.

Het proces

Catherine had de wens om een website te creëren die internationaal toegankelijk is en waar cursussen direct ingepland kunnen worden. 

We zijn gaan brainstormen over de functionaliteiten, huisstijl en inrichting van de website. Vervolgens hebben we een opzet gemaakt met visuele elementen. Samen hebben we een unieke huisstijl ontworpen die past bij Catherine en Speak French Online. 

Verder hebben we een WooCommerce webshop ingebouwd, zodat er via de website direct cursussen gekocht kunnen worden. Iedere cursus is zo apart te boeken en er hoeft niet gebruik te worden gemaakt van dure boekingssystemen.

Aan het einde van het proces hebben we de website met de meest recente content gevuld en Catherine consultancy gegeven over de basisbeginselen van WordPress. Zo kan Catherine zelf aanpassingen aan de website maken en haar aanbod wijzigen.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring