Sagittarius One

Voor Sagittarius One hebben we een strakke website met WooCommerce webshop integratie gebouwd. We hebben dit project van A tot Z uitgevoerd en de producten toegevoegd.
Sagittarius one

Over Sagittarius One


Sagittarius One is gespecialiseerd in badkamer accessoires. Het is een Nederlands bedrijf die actief is in West-Europa. De badkamer accessoires zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. 

Projectomschrijving

Sagittarius One is een bedrijf waarvoor we de gehele branding en website hebben ontworpen. In diverse sprints hebben we het ontwerp en de bouw van de website met een webshop integratie gerealiseerd. Daarbij had Sagittarius One de wens om het design van hun producten door te vertalen naar een webshop. 

Het proces

 
Sagittarius One had een duidelijk beeld voor het ontwikkelen van een website. Samen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben we de wensen geïnventariseerd. Zodra het beeld duidelijk was zijn we aan de slag gegaan met het design van de website. 

We hebben de website van A tot Z ontworpen. Beginnend met het vormgeven van de stijl en het design. Na diverse sprints stond de basis en zijn we aan de slag gegaan met de realisatie van de website. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van diverse functionaliteiten.

Een van die functionaliteiten was een webshop integratie. Dit hebben we gerealiseerd middels het toevoegen en inrichten van WooCommerce. De producten zijn in kleine en grote getallen te bestellen. 

Verder hebben we Mollie als betaalservice toegevoegd, zodat klanten met verschillende betaalmethodes gebruik kunnen maken. Voor Sagittarius One hebben we de betalings-API’s van iDEAL en Creditcard toegevoegd.

Succes met de verkoop!

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.