RMC Entertainment & 321Feest.nl

Voor RMC Entertainment & 321Feest.nl hebben we de websites van A tot Z gebouwd. We hebben de core business gevisualiseerd in de designs.
RMC Entertainment

Over RMC Entertainment & 321Feest.nl

RMC-entertainment is gespecialiseerd in de verhuur van professionele licht-, geluid-, beeldapparatuur en podia. Als verhuurbedrijf van deze apparatuur en podia nemen zij alle zorgen uit handen. 321Feest is een dochteronderneming van RMC Entertainment.

321feest.nl brengt het feest naar uw locatie. Ze bieden onder meer shows met DJ’s, DJ’s en zangers en show op maat aan. Met 321feest.nl maakt u van elke gelegendheid een onvergetelijk feest.

Projectomschrijving

Voor beide bedrijven mochten we de websites van A tot Z bouwen. De heren van RMC Entertainment hadden de wens om hun core business te visualiseren op de websites.

De ondernemers hadden 2 verschillende proposities, vandaar de 2 verschillende websites. Beide websites hebben dan ook een andere insteek.

Het proces

Met deze vrije hand zijn we begonnen aan de tekentafel en hebben we diverse designs, logo’s en kleurencombinaties opgeleverd. Deze designs hebben we besproken met de heren van RMC Entertainment. 

Na de feedback hebben we enkele aanpassingen in de designs gemaakt en zijn we begonnen met het bouwen van de website.
We hebben de core business gevisualiseerd door in de header een video te maken waarin alle diensten terug komen. 

Verder hebben we een contactformulier ingebouwd, zodat potentiële klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.