RMC Entertainment & 321Feest.nl

Voor RMC Entertainment & 321Feest.nl hebben we de websites van A tot Z gebouwd. We hebben de core business gevisualiseerd in de designs.
RMC Entertainment

Over RMC Entertainment & 321Feest.nl

RMC-entertainment is gespecialiseerd in de verhuur van professionele licht-, geluid-, beeldapparatuur en podia. Als verhuurbedrijf van deze apparatuur en podia nemen zij alle zorgen uit handen. 321Feest is een dochteronderneming van RMC Entertainment.

321feest.nl brengt het feest naar uw locatie. Ze bieden onder meer shows met DJ’s, DJ’s en zangers en show op maat aan. Met 321feest.nl maakt u van elke gelegendheid een onvergetelijk feest.

Projectomschrijving

Voor beide bedrijven mochten we de websites van A tot Z bouwen. De heren van RMC Entertainment hadden de wens om hun core business te visualiseren op de websites.

De ondernemers hadden 2 verschillende proposities, vandaar de 2 verschillende websites. Beide websites hebben dan ook een andere insteek.

Het proces

Met deze vrije hand zijn we begonnen aan de tekentafel en hebben we diverse designs, logo’s en kleurencombinaties opgeleverd. Deze designs hebben we besproken met de heren van RMC Entertainment. 

Na de feedback hebben we enkele aanpassingen in de designs gemaakt en zijn we begonnen met het bouwen van de website.
We hebben de core business gevisualiseerd door in de header een video te maken waarin alle diensten terug komen. 

Verder hebben we een contactformulier ingebouwd, zodat potentiële klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring