Nature Loves Us

Voor de Nature Loves Us hebben we een webshop gebouwd met een duurzame uitstraling. Via deze webshop kunnen bezoekers producten van onder anderen Portugese kurk kopen.
NatureLovesUs

Over Nature Loves Us

De Nature Loves Us verkoopt producten die worden ontworpen door creatieve breinen en geproduceerd met de beste Portugese kurk. Kurk is een 100% natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal. Nature Loves Us verkoopt onder andere fashion, tableware, bodycare en scents.

Projectomschrijving

Voor The Cork Tree mochten we aan de slag met de bouw van een website die duurzaamheid moest uitstralen. Later hebben we het domein overgezet naar Nature Loves Us. De website staat in het teken van producten die gemaakt zijn van Portugese kurk. 
 
Het proces
Het doel van de Nature Loves Us was vanaf het begin duidelijk: een webshop waar hun producten van kurk verkocht konden worden. 
 
Voor deze website hebben we gekozen voor een WooCommerce Webshop integratie. Voor het betaalplatform hebben we gekozen voor Mollie, zodat er ook met buitenlandse betaalmiddelen producten gekocht kunnen worden.
 
Daarnaast hebben we een cms training gegeven, zodat Nature Loves Us ook zelf kleine aanpassingen kunnen doen en nieuwe producten kunnen toevoegen. Verder ondersteunen we via ons support platform bij eventuele vragen en aanpassingen. 
 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.