Medisch Plan

De lockdown heeft veel impact gehad op vele bedrijven. Voor Medisch Plan hebben we een nieuwe inkomstenbron opgezet door binnen 2 weken een compleet nieuwe webshop te bouwen.
Medisch Plan

Over Medisch Plan

Medisch Plan adviseert consumenten en ondernemers om de juiste en voldoende beschermende medische producten aan te schaffen. Deze medische producten zijn voorzien van de hoogste kwaliteitsnormen. Medisch Plan werkt op dit gebied samen met AN Medical Solutions wat de moeder onderneming is.

Projectomschrijving

Zoals bij vele bedrijven had de lockdown ook impact op de bedrijfsvoering van Medisch Plan. Medisch Plan wilde over naar een webshop waar zij coronapreventie en beschermingsartikelen konden verkopen.

De vraagstelling was erg duidelijk; Ze willen binnen no-time een webshop live hebben en in alle onderdelen geadviseerd worden om verkopen te realiseren.

Het proces

Door de plotselinge lockdown moest er snel geschakeld worden. Medisch Plan zag kansen om dit via een webshop te verwezenlijken. In slechts twee weken tijd hebben we voor Medisch Plan een compleet nieuwe webshop gemaakt. Van A tot Z hebben we het traject opgesteld en uitgevoerd. Door de korte lijnen tussen Medisch Plan en Chase Marketing kon er snel geschakeld worden en was de webshop klaar voor gebruik. 

Om het bereik te vergroten hebben we ook een koppeling naar andere marktplaatsen gemaakt, zoals bol.com.

Bij Chase Marketing bouwen we niet alleen webshops, maar hebben we onder anderen het specialisme om op korte termijn omzet te genereren door middel van online adverteren.

Dit is dan ook hetgeen waarbij we direct verkopen op de webshop binnen deze korte periode hebben weten te realiseren.

Kortom; Binnen no-time is een webshop gebouwd die direct omzet oplevert!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.