Medisch Plan

De lockdown heeft veel impact gehad op vele bedrijven. Voor Medisch Plan hebben we een nieuwe inkomstenbron opgezet door binnen 2 weken een compleet nieuwe webshop te bouwen.
Medisch Plan

Over Medisch Plan

Medisch Plan adviseert consumenten en ondernemers om de juiste en voldoende beschermende medische producten aan te schaffen. Deze medische producten zijn voorzien van de hoogste kwaliteitsnormen. Medisch Plan werkt op dit gebied samen met AN Medical Solutions wat de moeder onderneming is.

Projectomschrijving

Zoals bij vele bedrijven had de lockdown ook impact op de bedrijfsvoering van Medisch Plan. Medisch Plan wilde over naar een webshop waar zij coronapreventie en beschermingsartikelen konden verkopen.

De vraagstelling was erg duidelijk; Ze willen binnen no-time een webshop live hebben en in alle onderdelen geadviseerd worden om verkopen te realiseren.

Het proces

Door de plotselinge lockdown moest er snel geschakeld worden. Medisch Plan zag kansen om dit via een webshop te verwezenlijken. In slechts twee weken tijd hebben we voor Medisch Plan een compleet nieuwe webshop gemaakt. Van A tot Z hebben we het traject opgesteld en uitgevoerd. Door de korte lijnen tussen Medisch Plan en Chase Marketing kon er snel geschakeld worden en was de webshop klaar voor gebruik. 

Om het bereik te vergroten hebben we ook een koppeling naar andere marktplaatsen gemaakt, zoals bol.com.

Bij Chase Marketing bouwen we niet alleen webshops, maar hebben we onder anderen het specialisme om op korte termijn omzet te genereren door middel van online adverteren.

Dit is dan ook hetgeen waarbij we direct verkopen op de webshop binnen deze korte periode hebben weten te realiseren.

Kortom; Binnen no-time is een webshop gebouwd die direct omzet oplevert!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring