Google Ads: Conversies met 967% gestegen!

Screenshot website Robos Realisatie

Over Robos Realisatie

Investeren in recreatief vastgoed? Recreatieparken en campings revitaliseren, met behulp van particuliere investeerders die de vruchten plukken van de waardestijging die uit de herontwikkeling voortvloeit. Dat is wat Robos Realisatie doet. Een nieuwe mogelijkheid in Nederland, omdat dit eerder alleen mogelijk was voor projectontwikkelaars en grote spelers in recreatiesector. Particulieren kunnen zo de vruchten plukken van de waardestijging die uit de herontwikkeling voortvloeit.

Project Omschrijving

In het begin van 2020 zijn Robos Realisatie en Chase Marketing een samenwerking gestart. Om meer leads binnen te halen is er een leuke winactie verzonnen. Aan het eind van 2019 werd hier al Google Ads op gedraaid. Robos Realisatie wilde meer halen uit haar Google Ads en kwam bij ons terecht.

Het Proces

Chase Marketing nam het Google Ads account over en maakte een analyse op basis van de beschikbare data. Vervolgens werd er een plan uitgedacht op welke manier wij het beste resultaat konden behalen. Onder andere de juiste visuals, targeting, budgetverdeling en biedstrategie werd uitgedacht.

Allereerst is de targeting en de doelgroep van de campagnes onder de loop genomen. Hierbij hebben we de focus gelegd op de platformen en websites waar de mogelijke investeerders die online zijn worden getarget.

Vervolgens hebben we de landingspagina geoptimaliseerd, we hebben hierbij conversieoptimalisatie toegepast. De pagina is sexy gemaakt en meer uitnodigend voor de gebruiker.

Als klap op de vuurpijl? 

De stijging van leads ging erg snel. Er is een koppeling gemaakt tussen de website en het CRM om de leadgeneratie te automatiseren.

Het resultaat

In februari 2020 zijn we live gegaan met de Google Ads campagnes, met als doel: zoveel mogelijk leads realiseren via de winactie. Een groot succes bleek al snel, zowel het aantal conversies, conversiepercentage als de kosten per conversie werden verbeterd.

De conversies zijn met 967% toegenomen waarnaast het percentage dat mensen converteren met 242% toegenomen. Tot slot zijn de kosten per conversie met 74% gedaald.

Natuurlijk blijven wij continu optimaliseren om weer meer uit deze campagnes te halen!

 

Resultaat:

Conversies: toename van 967% 
Conversiepercentage: met 242% toegenomen!
Kosten per conversie: 74% gedaald

Categorie:

Meer projecten?

Evim Vloeren

Over Evim Vloeren Of u nu op zoek bent naar een voordelige, maar mooie laminaatvloer, een prachtige parketvloer of een PVC-vloer: u vindt deze bij

Lees verder »
Scroll naar top
Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • De gegevens worden enkel gebruikt
    om de review op te maken.
  • De review is geheel vrijblijvend
  • Opgemaakt door specialisten
  • Beoordeeld met een 4.9/5
  • Wij denken altijd strategisch mee
  • Diensten worden met plezier uitgevoerd!
Scroll naar top