FK Sports

FK Sports is een jong sportmerk met een wens voor een webshop en een afgeschermd members area. We hebben de website van A tot Z gebouwd.
FK Sports

Over FK Sports

FK Sports is een jong sportmerk met de focus op sportkleding, trainingsmiddelen en voeding supplementen inclusief abonnementsvorm en afgeschermde vlog. De kleding is gericht op dames. Na het bouwen van de webshop kun je deze producten kopen en het FK Membership abonnement afsluiten.

Projectomschrijving

 

Van je hobby je werk maken. Velen hebben deze wens, maar kunnen het niet realiseren. FK Sports komt voort uit een sport en hobby die veel mensen beoefenen: Fitness. 

De wens van FK Sports was een website met webshop integratie en afgeschermde members area voor haar abonnementshouders in een moderne en zakelijke uitstraling.

Na oplevering van de website wil FK Sports zelf teksten en producten kunnen wijzigen en toevoegen. Middels meerdere CMS trainingen hebben wij FK Sports wegwijs gemaakt in het CMS systeem.

Zodoende kan FK Sports nieuwe producten toevoegen, teksten en pagina’s aanpassen.

Het proces

Na het inventariseren van de functionaliteiten en het idee achter de webshop zijn we aan de slag gegaan met het raamwerk en het design van de website. De website moest een moderne, maar ook professionele uitstraling hebben in de kleuren zwart, grijs, wit en blauw.
De website moest meerdere functionaliteiten bevatten waaronder een WooCommerce webshop en een Members Area intergratie. 
 

WooCommerce

Voor het verkopen van de producten van FK Sports hebben we WooCommerce geïntegreerd. De producten hebben we gecategoriseerd. 

Members Area

FK Sports heeft een grote achterban en wil een community op een afgeschermd platform creëren. Wij hebben een afgeschermd members area ontwikkeld waar abonnementhouders met een persoonlijke inlog toegang tot hebben. Hier kunnen zij workouts en voedingsadvies video’s bekijken.

Wij wensen FK Sports veel succes met het opbouwen van haar community!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.