Crema la Cream

Over Crema La Cream

 

Crema la Cream levert een mooie lijn verzorgings-producten uit de Xhekpon en Babaria lijn.  Deze merken bieden mensen unieke huidverzorging.

Projectomschrijving

 

De cosmetica uitstraling is een belangrijke wens. Daarnaast moeten er verschillende categorieen te vinden zijn voor de producten die worden verkocht. Ook moet er een overzichtelijke pagina komen voor de verschillende merken waar duidelijke informatie moet worden gegeven.

Het bestelproces is belangrijk en moet soepel te doorlopen zijn.

Het proces

 

De website voor Crema La Cream moest “verzorging” uitstralen.We hebben hierbij gekozen voor een rose zalm kleur op de website.

Het design van de homepagina is gemaakt met de focus op de uitleg van het hoofdmerk “Xehkpon”. Mensen worden zo meteen bekendgemaakt met dit merk.

Vervolgens hebben we een dynamisch element geimplementeerd wat de best sellers van de website vertoont.

De categorieen pagina’s hebben allemaal een Hoofdtekst wat zweeft boven een afbeelding. Dit gevolgt door een sidebar met categorieen waarnaast de producten vertoont worden.

De buttons op de website hebben we eruit laten knallen om mensen makkelijk het bestelproces te laten doorlopen. 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Meer projecten?

Vitality Control

Vitality Control

Over Vitality Control Vitality Control biedt een uniek coaching programma aan. Een vitaal persoon is zowel geestelijk als lichamelijk gezond.  Om dit te bereiken coachen

A-FTNSS

A-FTNSS

Over A-FTNSS A-FTNSS is een sportmerk met de focus op yoga producten. Het merk verkoopt verschillende yoga producten en fitness producten. Deze producten zijn na

AI gilde

AI Gilde

Over AI Gilde Het AI Gilde is een team van ervaren organisatieadviseurs, onderzoekers en coaches die werken aan betekenisvolle vernieuwing en verbetering in bedrijven, organisaties