AYSM Shop

Voor AYSM Shop hebben we een webshop gebouwd waar mensen gemakkelijk en snel een Airpods Case kunnen kopen.
AYSM Shop

Over AYSM Shop

AYSM Shop verkoopt AirPods hoesjes in de meest unieke stijlen. Je kunt kiezen op de webshop voor toffe graphics op hoesjes of een logo van je favoriete merk.

Projectomschrijving

AYSM wilde graag een webshop waarin de Airpods hoesjes gemakkelijk te bestellen zijn. Zodoende hebben we gekozen voor een minimalistisch design.

Het proces

De wens was duidelijk en door de korte lijnen tussen de partijen kon de webshop snel gerealiseerd worden. Eerst werden de wensen geïnventariseerd waarna we aan de slag zijn gegaan met verschillende designs. Al snel werd er een design gekozen en konden we aan de slag met het bouwen van de webshop. 

We hebben gekozen voor een WooCommerce webshop integratie, zodat ASYM shop gemakkelijk zijn producten kan beheren. Na het afronden van het project zijn we de webshop blijven onderhouden en AYSM is momenteel hard aan de weg aan het timmeren om uit te breiden!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring