Araignée De Violon

Voor Araignée De Violon hebben we een nieuwe webshop gebouwd die in stijl is met de designs van het merk.
Araignee de Violon

Over Araignée De Violon

Araignée De Violon is een modemerk waar de nadruk ligt op eigentijdse-retro stijl. Het merk is opgericht door twee broers met een grote affiniteit voor mode en design. De ontwerpen worden gecombineerd door handgemaakte details en vloeiende tailoring. De kleding is gemaakt van de beste beschikbare materialen.

Projectomschrijving

Araignée De Violon was op zoek naar een online marketing bureau die ook website kon bouwen. Via Google kwamen ze uit bij Chase Marketing. De website van Chase Marketing sprak ze erg en zelf wilde ze graag een fashion webshop.

Het proces

Araignée De Violon had een duidelijke wens: een webshop met eigentijdse-retro stijl. 

Na een creatieve spar-sessie zijn we naar de tekentafel gegaan. Na de eerste designs te hebben gepresenteerd en een feedbackronde zaten we al snel op één lijn. We gingen aan de slag met het raamwerk van de webshop en hebben alle gewenste designs toegepast.

De webshop beschikt over een WooCommerce integratie met voorraadbeheer. Hierdoor kunnen de broers eenvoudig de voorraad van hun producten beheren en kunnen ze zich focussen waar hun grote affiniteit ligt: fashion en design.

Verder hebben we een 360° functie ingebouwd om producten vanaf alle hoeken te kunnen bekijken!

Webshop 360° product foto's

En als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers kiezen in welke valuta ze de product prijzen willen zien.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.