Araignée De Violon

Voor Araignée De Violon hebben we een nieuwe webshop gebouwd die in stijl is met de designs van het merk.
Araignee de Violon

Over Araignée De Violon

Araignée De Violon is een modemerk waar de nadruk ligt op eigentijdse-retro stijl. Het merk is opgericht door twee broers met een grote affiniteit voor mode en design. De ontwerpen worden gecombineerd door handgemaakte details en vloeiende tailoring. De kleding is gemaakt van de beste beschikbare materialen.

Projectomschrijving

Araignée De Violon was op zoek naar een online marketing bureau die ook website kon bouwen. Via Google kwamen ze uit bij Chase Marketing. De website van Chase Marketing sprak ze erg en zelf wilde ze graag een fashion webshop.

Het proces

Araignée De Violon had een duidelijke wens: een webshop met eigentijdse-retro stijl. 

Na een creatieve spar-sessie zijn we naar de tekentafel gegaan. Na de eerste designs te hebben gepresenteerd en een feedbackronde zaten we al snel op één lijn. We gingen aan de slag met het raamwerk van de webshop en hebben alle gewenste designs toegepast.

De webshop beschikt over een WooCommerce integratie met voorraadbeheer. Hierdoor kunnen de broers eenvoudig de voorraad van hun producten beheren en kunnen ze zich focussen waar hun grote affiniteit ligt: fashion en design.

Verder hebben we een 360° functie ingebouwd om producten vanaf alle hoeken te kunnen bekijken!

Webshop 360° product foto's

En als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers kiezen in welke valuta ze de product prijzen willen zien.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring