Over AI Gilde

Het AI Gilde is een team van ervaren organisatieadviseurs, onderzoekers en coaches die werken aan betekenisvolle vernieuwing en verbetering in bedrijven, organisaties en netwerken.

In hun aanpak staan relaties tussen mensen centraal vanuit de gedachte dat betrokken, geëngageerde mensen voorwaarde zijn voor duurzaam presteren en verbeteren. Hun welzijn en welbevinden is daarbij steeds het uitgangspunt, en vaak ook doel, in het bijzonder in perioden van vernieuwing en verandering.

Projectomschrijving

De werkzaamheden die wij voor het AI Gilde hebben verricht zijn tot stond gekomen uit de vraag voor een redesign. AI Gilde wilde graag het uiterlijk en de prestaties van de website verbeteren.  Voorafgaand aan het het webdesign project deden wij al SEO werkzaamheden voor het AI gilde. In overleg hebben wij de potentie van een nieuwe website geanalyseerd. 

Voorafgaand hebben wij in samenwerking een herstructurering in kart gebracht en een nieuwe huisstijl ontworpen.

Het proces

Het doel van de website was duidelijk. Een vernieuwend modern design dat gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers.  Uit een nauwe samenwerking met AI Gilde is de nieuwe website ontstaan.

Een Website met strakke elementen, om het vooral zakelijk te houden. Het resultaat? Een online visitekaartje waar het AI Gilde weer op kan bouwen.

De eerste resultaten op gebied van SEO waren al na de eerste weken duidelijk te zien!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Meer projecten?

Vitality Control

Vitality Control

Over Vitality Control Vitality Control biedt een uniek coaching programma aan. Een vitaal persoon is zowel geestelijk als lichamelijk gezond.  Om dit te bereiken coachen

A-FTNSS

A-FTNSS

Over A-FTNSS A-FTNSS is een sportmerk met de focus op yoga producten. Het merk verkoopt verschillende yoga producten en fitness producten. Deze producten zijn na

Evim Vloeren

Evim Vloeren

Over Evim Vloeren Of u nu op zoek bent naar een voordelige, maar mooie laminaatvloer, een prachtige parketvloer of een PVC-vloer: u vindt deze bij

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.