AI Gilde

AI Gilde had de wens om hun website volledig nieuwe uitstraling te geven. Samen hebben we een herstructurering van de website in kaart gebracht en een nieuwe huisstijl ontworpen. Dit heeft geresulteerd in een online visitekaartje waar AI Gilde op kan bouwen!
Ai Gilde

Over AI Gilde

Het AI Gilde is een team van ervaren organisatieadviseurs, onderzoekers en coaches die werken aan betekenisvolle vernieuwing en verbetering in bedrijven, organisaties en netwerken.

In hun aanpak staan relaties tussen mensen centraal vanuit de gedachte dat betrokken, geëngageerde mensen voorwaarde zijn voor duurzaam presteren en verbeteren. Hun welzijn en welbevinden is daarbij steeds het uitgangspunt, en vaak ook doel, in het bijzonder in perioden van vernieuwing en verandering.

Projectomschrijving

De werkzaamheden die wij voor het AI Gilde hebben verricht zijn tot stond gekomen uit de vraag voor een redesign. AI Gilde wilde graag het uiterlijk en de prestaties van de website verbeteren.  Voorafgaand aan het webdesign project deden wij al SEO werkzaamheden voor het AI gilde. In overleg hebben wij de potentie van een nieuwe website geanalyseerd. 

Voorafgaand hebben wij in samenwerking een herstructurering in kaart gebracht en een nieuwe huisstijl ontworpen.

Het proces

Het doel van de website was duidelijk. Een vernieuwend modern design dat gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers.  Uit een nauwe samenwerking met AI Gilde is de nieuwe website ontstaan.

Een Website met strakke elementen, om het vooral zakelijk te houden. Het resultaat? Een online visitekaartje waar het AI Gilde weer op kan bouwen.

De eerste resultaten op gebied van SEO waren al na de eerste weken duidelijk te zien!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.