AI Gilde

AI Gilde had de wens om hun website volledig nieuwe uitstraling te geven. Samen hebben we een herstructurering van de website in kaart gebracht en een nieuwe huisstijl ontworpen. Dit heeft geresulteerd in een online visitekaartje waar AI Gilde op kan bouwen!
Ai Gilde

Over AI Gilde

Het AI Gilde is een team van ervaren organisatieadviseurs, onderzoekers en coaches die werken aan betekenisvolle vernieuwing en verbetering in bedrijven, organisaties en netwerken.

In hun aanpak staan relaties tussen mensen centraal vanuit de gedachte dat betrokken, geëngageerde mensen voorwaarde zijn voor duurzaam presteren en verbeteren. Hun welzijn en welbevinden is daarbij steeds het uitgangspunt, en vaak ook doel, in het bijzonder in perioden van vernieuwing en verandering.

Projectomschrijving

De werkzaamheden die wij voor het AI Gilde hebben verricht zijn tot stond gekomen uit de vraag voor een redesign. AI Gilde wilde graag het uiterlijk en de prestaties van de website verbeteren.  Voorafgaand aan het webdesign project deden wij al SEO werkzaamheden voor het AI gilde. In overleg hebben wij de potentie van een nieuwe website geanalyseerd. 

Voorafgaand hebben wij in samenwerking een herstructurering in kaart gebracht en een nieuwe huisstijl ontworpen.

Het proces

Het doel van de website was duidelijk. Een vernieuwend modern design dat gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers.  Uit een nauwe samenwerking met AI Gilde is de nieuwe website ontstaan.

Een Website met strakke elementen, om het vooral zakelijk te houden. Het resultaat? Een online visitekaartje waar het AI Gilde weer op kan bouwen.

De eerste resultaten op gebied van SEO waren al na de eerste weken duidelijk te zien!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring