Pinterest Ads

Het Social Media platform Pinterest biedt veel kansen voor ondernemingen. Pinterest is als het ware een online visuele zoekmachine. Gebruikers kunnen hun favoriete afbeeldingen opslaan in hun eigen board. Met Pinterest Ads kun je zoekwoorden en doelgroepen targeten met jouw visuals. Het is een bijzonder interessant kanaal als er mooie visuals aanwezig zijn van jouw producten, prestaties of ideeën.
Pinterest adverteren
Introductie

Met jouw bedrijf groeien door middel van Pinterest Ads?

Pinterest is met ongeveer 442 miljoen maandelijkse gebruikers een erg interessant medium om jouw doelgroep te bereiken. Het is een perfect platform om jouw verhaal te vertellen door het gebruik van visuals. 

Veel gebruikers doen hun inspiratie op via dit medium. Ideaal om hierop in te springen met jouw bedrijf. Wees de inspiratie voor het volgende idee. Pinterest zelf geeft aan dat 89% van de mensen het kanaal gebruikt om inspiratie op te doen voor het shoppen. Met Pinterest zorg je ervoor dat jij jouw bedrijf zichtbaar maakt in zowel het begin als het midden van de salesfunnel. 

Als jij op zoek bent om jouw social media budget te spreiden, dan raden wij zeker aan om Pinterest Ads te overwegen in jouw mediamix. 

Met het adverteren op Pinterest kun jij gegarandeerd jouw doelgroep bereiken. Het is namelijk mogelijk om zowel op zoekwoorden als op doelgroepen te targeten. Benieuwd of jouw doelgroep hier ook tussen zit? Laten we hier achter komen tijdens het uitvoeren van onze scan, waarbij we een plan opstellen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Pinterest Ads voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend onze review aan en kom achter de geweldige mogelijkheden die Pinterest Ads jouw bedrijf biedt.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Pinterest Ads Proces

Tijdens het maken van een Pinterest review kijken we naar de mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Er wordt een advies gegeven over de juiste visuals. Tevens wordt er een plan uitgewerkt waarbij duidelijk moet worden hoe wij jouw doelgroep zullen bereiken in de upper- en midfunnel van het salesproces.

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Pinterest Advertising Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

Een duidelijke strategie wordt opgesteld die de doelstellingen waarborgt. Hierbij wordt er gekeken naar de mogelijkheden die het platform Pinterest biedt in combinatie met jullie wensen.

Indien aanwezig zal het huidige Pinterest account worden geanalyseerd. Gekeken wordt naar huidige structuur, data en prestaties. Vervolgens duiken we dieper in het account om nieuwe mogelijkheden aan het licht te brengen.

Op basis van de analyse zal er een onderbouwde account structuur worden bedacht.

De structuur die is bedacht zal tijdens deze stap volledig worden ingericht. Hierbij zal elke instelling worden nagelopen om met de optimale instellingen live te kunnen gaan. 

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. We monitoren de livegang nauwkeurig en sturen de campagnes bij zodra nodig.

Het uitvoeren van periodieke optimalisaties brengt een advertentiecampagne naar succes. De data liegt niet en is dé factor op het gebied van optimaliseren. De optimalisaties die worden uitgevoerd zullen te allen tijde in het teken staan van constante groei. 

Specialisatie

Onze Pinterest Ads Specialisatie

Adverteer je al via Pinterest, maar wil je meer uit jouw marketingbudget halen?

Het optimaliseren van een account kan met vele variabelen.

Graag duiken we in de mogelijkheden tijdens een review!

De Juiste Zoekwoorden

Het bereiken van jouw doelgroep kan door middel van zoekwoordentargeting. Staan de juiste zoekwoorden ingesteld of kan hier nog op worden verbeterd? Zijn er wellicht meer zoekwoorden die interessant zijn?

Periodieke optimalisaties

Het succes van een advertentiecampagne ligt bij het periodiek optimaliseren van de campagnes. Uiteindelijk zal de data ons vertellen wat het best werkt en hoe we de campagnes het best kunnen bijsturen.

Chase Marketing Websites

Creatives

De kracht van Pinterest is het bereiken van jouw doelgroep met creatives. Breng door middel van de juiste creative jouw beleving van jouw product of dienst over.

Doelgroep

Pinterest weet wat voor mensen er op hun platform zitten. Gebruik jij al doelgroeptargeting met jouw advertenties? Interessante doelgroepen kunnen worden bereikt door middel van het juiste plan.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Pinterest Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.