Wie zijn wij?

“Young, Creative and Driven”

Maak kennis met Chase Marketing

Chase Marketing is een online marketing en webdesign bureau gevestigd in Amsterdam. Opgezet door “young and creative” realiseren we buitengewone websites die converteren en behalen we gave resultaten als het gaat om online groei.

 

Maurits Heringa

Maurits Heringa

Online strateeg

Online groei realiseren?

Door middel van het strategisch inzetten van één of meerdere advertentiekanalen gaan wij aan de slag om jouw bedrijfsresultaten naar een next level te krijgen. Vervolgens denken wij strategisch mee om online groei te realiseren!

Rens Hageman

Rens Hageman

Webdesigner

Creatief aan de slag?

Dankzij ons creatieve proces hebben wij de perfecte workflow om een uniek design te realiseren voor een website waar je U tegen zegt. Tevens voldoet deze website aan alle online marketing musts die nodig zijn om meer omzet uit jouw website te halen!

Timo van der Weele

Timo van der Weele

SEO Specialist

Beter vindbaar worden?

Meer omzet uit jouw website behalen? Laten we aan de slag gaan met een duurzame investering. Wij werken aan de 4 bouwstenen van SEO die nodig zijn om hoger te komen in Google en meer bezoekers te realiseren!

 Waar het allemaal is begonnen

Het is allemaal begonnen met een passie voor kleding. De kledingbranche is toch iets heel anders?
Ja klopt! Toch is het hier begonnen.

Werkzaam in een hippe kledingwinkel en veel bezig zijn met het uiterlijk. Toch was er een grote drive die zocht naar een “volgende stap”. De interessen voor de wonderen wereld van online marketing was al snel de uitdaging.

“Dan denk je vast; van lekker babbelen met mensen in een kledingwinkel naar de hele dag zitten achter een schermpje zitten?”

Maar hier begon pas de echte uitdaging!!

Tijdens het werken bij een gaaf online marketing bureau is de passie voor “online” bestaan. Het proeven van de verschillende branches, online adverteren op verschillende kanalen en het SEO technisch optimaliseren van websites website is niet in de koude kleren gaan zitten.

Na het gepassioneerde spreken over deze diensten, het zelf spelen met bouwen van websites en het verkopen van producten online zijn veel vragen gekomen om ook deze online marketing diensten voor bedrijven uit te rollen.

Na dit tijdje te hebben doorgezet zijn we met een enthousiast team bij elkaar gekomen om onze krachten te bundelen. Hieruit is Chase Marketing ontstaan.

Het is ons doel om online groei te realiseren voor bedrijven

Ons team heeft gemeen dat wij een passie hebben voor de Online Marketing branche. Ieder in een specifiek vakgebied. Het geeft voor ons dan ook pas voldoening bij het realiseren van online groei.

Onze leergierigheid

Onze leergierigheid is opgedeeld in 2 onderdelen

Leergierigheid in verschillende branches

Wij vinden het heerlijk om in een branche te duiken en meer te weten te komen over hoe een bedrijf zich positioneert in de markt. Zo kunnen we ons goed inleven in de doelgroep.

Leergierigheid in online marketing

Dankzij ons leergrierigheid in de ontwikkelingen van online marketing zijn we altijd up to date. We houden zoveel blogs bij dat de niet meer op onze handen te tellen zijn. Ook delen we graag onze kennis via onze blog met jullie!

Échte Persoonlijkheid

Alles gaat toch online tegenwoordig?

Jazeker, echter is de echte persoonlijkheid iets wat wij erg belangrijk vinden en ook nodig hebben om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren.

We zijn top bereikbaar en houden onze klanten altijd strak up to date van de werkzaamheden.

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie