Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit een gevarieerde specialisten. Wij zijn een jong en zeer gedreven bureau. Onze generatie is met “het online” opgegroeid. Wij hebben 10+ jaren ervaring in online marketing en in websites. Ieder van ons heeft zich weten te specialiseren in een specifiek onderdeel van online marketing.

Het Chase Marketing Team
Introductie

Maak kennis met Chase Marketing

Chase Marketing is een online marketing en webdesign bureau gevestigd in Amsterdam. 

Het “online” zit in ons bloed. Opgezet door “young and creative” realiseren we buitengewone websites die converteren en behalen we gave resultaten als het gaat om online groei.

Brian De Mijttenaere

Partner

Daag jij ons uit?

“Een bedrijf dat wil groeien, heeft een strategie en visie nodig om dit waar te maken. Het moet een gewoonte worden om je als onderneming continu op groei te focussen.”

Chase Marketing Jasper Dijkgraaf

Jasper Dijkgraaf

SEO specialist

Hoger scoren in Google?

“SEO is een belangrijk onderdeel van je online vindbaarheid op de lange termijn. Wij analyseren en optimaliseren jouw website om betere posities in Google te realiseren.”

Maurits Heringa

Oprichter

Online groei realiseren?

“Door middel van het strategisch inzetten van één of meerdere advertentiekanalen gaan wij aan de slag om jouw bedrijfsresultaten naar een next level te krijgen.”

Chase Marketing Rens Hageman

Rens Hageman

Webdesigner

Creatief aan de slag?

“Dankzij ons creatieve proces hebben wij de perfecte workflow. Benieuwd hoe een website eruit ziet die aan alle online marketing musts voldoet en meer omzet genereert?”

Skip Slingerland

Advertising specialist

Het beste uit jouw marketingbudget?

“Continu bezig om het beste uit jouw marketingbudget te halen en creatief aan de slag te gaan met campagnes. Wij maken gebruik van soepele workflows om continu effectief te werk te gaan.”

Timo van der Weele

SEO specialist

Beter vindbaar worden in Google?

“Laten we aan de slag gaan met een duurzame investering. Wij werken aan de 4 bouwstenen van SEO die nodig zijn om hoger te komen in Google en meer bezoekers te realiseren!”

Niels Degenhart

Advertising specialist

Direct resultaten behalen?

“Met online adverteren zijn we in staat om direct resultaat te boeken. Dit doen we door samen met de klant een onderbouwde strategie uit te werken.”

Giacomo Galizia

Webdesigner & CRO specialist

Creatief aan de slag?

“Dankzij ons creatieve proces hebben wij de perfecte workflow. Benieuwd hoe een website eruit ziet die aan alle online marketing musts voldoet en meer omzet genereert?”

Sterre Kroeze

SEO stagiair

Marketing-proof content voor je website?

“Wij maken content die de doelgroep triggert en vermaakt. Zodoende zorgen wij ervoor dat de doelgroep over gaat tot actie.”

Kiara Karg

Online marketeer

Bezoekers omtoveren tot leads?

“Creatief aan de slag gaan om zoveel mogelijk leads te generen door middel van het toepassen van diverse marketing tactieken.”

Nieuwe collega?

Online marketeer of webdesigner?