Online Marketing

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit een gevarieerde specialisten. Wij zijn een jong en zeer gedreven bureau. Onze generatie is met “het online” opgegroeid. Wij hebben 10+ jaren ervaring in online marketing en in websites. Ieder van ons heeft zich weten te specialiseren in een specifiek onderdeel van online marketing.

Introductie

Maak kennis met Chase Marketing

Chase Marketing is een online marketing en webdesign bureau gevestigd in Amsterdam. 

Het “online” zit in ons bloed. Opgezet door “young and creative” realiseren we buitengewone websites die converteren en behalen we gave resultaten als het gaat om online groei.

Maurits Heringa

Online strateeg

Online groei realiseren?

Door middel van het strategisch inzetten van één of meerdere advertentiekanalen gaan wij aan de slag om jouw bedrijfsresultaten naar een next level te krijgen. 

Rens Hageman

Webdesigner

Creatief aan de slag?

Dankzij ons creatieve proces hebben wij de perfecte workflow. Benieuwd hoe een website eruit ziet die aan alle online marketing musts voldoet en meer omzet genereert?

Skip Slingerland

Advertising specialist

Het beste uit jouw marketingbudget?

Continu bezig om het beste uit jouw marketingbudget te halen en creatief aan de slag te gaan met campagnes. Wij maken gebruik van soepele workflows om continu effectief te werk te gaan.

Timo van der Weele

SEO specialist

Beter vindbaar worden in Google?

Laten we aan de slag gaan met een duurzame investering. Wij werken aan de 4 bouwstenen van SEO die nodig zijn om hoger te komen in Google en meer bezoekers te realiseren!

Waar het allemaal is begonnen

 Waar het allemaal is begonnen

Het is allemaal begonnen met een passie voor kleding. De kledingbranche is toch iets heel anders?
Ja klopt! Toch is het hier begonnen.

Werkzaam in een hippe kledingwinkel en veel bezig zijn met het uiterlijk. Toch was er een grote drive die zocht naar een “volgende stap”. De interesses voor de wondere wereld van online marketing was al snel de uitdaging.

“Dan denk je vast; van lekker babbelen met mensen in een kledingwinkel naar de hele dag zitten achter een schermpje zitten?”

Maar hier begon pas de echte uitdaging!

Tijdens het werken bij een gaaf online marketing bureau is de passie voor “online” bestaan. Het proeven van de verschillende branches, online adverteren op verschillende kanalen en het SEO technisch optimaliseren van websites is niet in de koude kleren gaan zitten.

Na het gepassioneerd spreken over deze diensten, het zelf spelen met het bouwen van websites en het verkopen van producten online, zijn er veel vragen gekomen om ook deze online marketing diensten voor bedrijven uit te rollen.

Na dit een tijdje te hebben doorgezet zijn we met een enthousiast team bij elkaar gekomen om onze krachten te bundelen. Hieruit is Chase Marketing ontstaan.

Het is ons doel om online groei te realiseren voor bedrijven

Ons team heeft gemeen dat wij een passie hebben voor de Online Marketing branche. Ieder in een specifiek vakgebied. Het geeft voor ons dan ook pas voldoening bij het realiseren van online groei.

Onze leergierigheid

Onze leergierigheid is opgedeeld in 2 onderdelen.

Leergierigheid in verschillende branches

Wij vinden het heerlijk om in een branche te duiken en meer te weten te komen over hoe een bedrijf zich positioneert in de markt. Zo kunnen we ons goed inleven in de doelgroep.

Leergierigheid in online marketing

Dankzij onze leergierigheid in de ontwikkelingen van online marketing zijn we altijd up-to-date. We houden zoveel blogs bij dat dit niet meer op onze handen te tellen zijn. Ook delen we graag onze kennis via onze blog met jullie!

Échte Persoonlijkheid

Alles gaat toch online tegenwoordig?

Jazeker, echter is de echte persoonlijkheid iets wat wij erg belangrijk vinden en ook nodig hebben om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren.

We zijn top bereikbaar en houden onze klanten altijd strak up-to-date van de werkzaamheden

Scroll naar top Scroll naar top