Verkopen op Marktplaats

Wist je dat 40% van de marktplaats bezoekers zoekt naar nieuwe producten? Dit maakt verkopen op marktplaats erg interessant! 
Introductie

Mogelijkheden bij het verkopen op Marktplaats

Marktplaats is een algemeen bekend platform binnen Nederland. De aanname is er dat alleen “koopjeszoekers” op Marktplaats zitten. De statistieken bewijzen echter andere inzichten! 40% van de bezoekers op Marktplaats zijn op zoek naar nieuwe producten. Dit, met een volume van 8 miljoen bezoekers per maand, maakt het verkopen op Marktplaats erg interessant.

Adverteren op Marktplaats?

Het adverteren met jouw producten kan unieke groeikansen bieden in de groei van het verkopen van jouw producten. Wanneer je aan de slag gaat met het adverteren op Marktplaats krijg je een persoonlijke verkoperspagina. Hiermee kun je het bedrijf onderscheiden van concurrenten. Vanuit jouw verkoperspagina en vanuit product vertoningen kun je mensen sturen naar jouw website.

Het model bij het adverteren op Marktplaats zit top in elkaar. Je betaalt pas wanneer er mensen op je advertentie klikken. 

Hier moeten mensen natuurlijk de aankoop verrichten. Wanneer ze liever op je website kopen, of meer informatie willen lezen brengen deze klikken geen kosten met zich mee.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Verkopen op Marktplaats Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waarom het voor jouw interessant is om te verkopen op Amazon. We stellen een duidelijk onderbouwd plan op om dit te realiseren. We beginnen met het inrichten en optimaliseren voor constante groei in sales!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Marktplaats specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen de doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een sterke product listings.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Specialisatie op Marktplaats

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waarom het voor jou interessant is om te verkopen op Marktplaats. We stellen een duidelijk onderbouwd plan op om dit te realiseren. We beginnen met het inrichten en optimaliseren voor constante groei in sales!

 

Marktplaats Admarkt

Marktplaats Admarkt is een snelle manier om zeer doelgericht producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen en verkeer naar jouw (web)winkel te realiseren. We sturen dus niet enkel op verkopen via Marktplaats maar ook via jouw website!

Chase Marketing Webshops logo

Ruim aanbod producten

Veel mensen kijken op tegen het eindeloos invoeren van producten. Wij kunnen een dynamische koppeling verzorgen waarmee de producten automatisch worden ingeladen en dynamisch worden geüpdatet!

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads-account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.