Verkopen op Amazon

Een gigantisch bereik met verkopen op Amazon. Maar zijn ze al in Nederland groot? Hier leggen wij graag meer over uit!
Verkopen op Amazon
Introductie

Mogelijkheden bij het verkopen op Amazon

Amazon kómt niet naar Nederland, de Amerikaanse e-commercegigant heeft hier al een stevige marktpositie. In de Retail top 100 staan ze zelfs op plek 6 met een geschat verkooptotaal van 250 miljoen euro. Meer dan de H&M en meer dan de MediaMarkt. Het verschil met de H&M en de MediaMarkt is echter dat jij hieraan kan deelnemen en jouw producten kan verkopen op Amazon.

Het is niet voor niets dat ze deze plek hebben gekregen. Er is nagedacht over ieder detail en dit is ook terug te zien in de resultaten van de website

Iedereen zou toch graag dit overzicht uit analytics willen zien?:

Klaar om te verkopen op Amazon?

Graag bieden we een gratis review aan. Tijdens het opstellen van een review gaan we aan de slag om een analyse uit te voeren of het interessant is voor jouw bedrijf om dit kanaal te veroveren.

Aan de hand van verschillende tools en eigen expertise kunnen we tot in detail inzichten bieden.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Verkopen op Amazon Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waarom het voor jou interessant is om te verkopen op Amazon. We stellen een duidelijk onderbouwd plan op om dit te realiseren. We beginnen met het inrichten en optimaliseren voor constante groei in sales!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Amazon specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen de doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende anlayses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogleijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een sterke product listings.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Specialisatie op Amazon

Het is geen geheim dat Amazon de grootste online webwinkel is. Zoals Google de grootste zoekmachine is voor normale zoekopdrachten is Amazon de grootste website voor de verkoop van producten. Het verkopen op Amazon is dan ook voor iedereen met producten interessant.

 

Specifiek aanbod producten

Bij een specifiek aanbod aan producten is het goed om per product de vertoning uitgebreid te optimaliseren. Op deze manier werken we naar langetermijnresultaten. Bij een product listing zijn er veel variabelen in te stellen om de vertoning goed te optimaliseren.

Chase Marketing Webshops logo

Ruim aanbod producten

Heb je een webshop met een erg uitgebreid aanbod aan producten? Dan kost het erg veel tijd om dit bij te houden. In dit geval verzorgen we een dynamische (API) koppeling met de website. De producten worden automatisch ingeladen en dagelijks geüpdatet.

Onze eigen ervaring?

Momenteel benutten nog maar weinig bedrijven in Nederland de kansen van de mogelijkheden om te adverteren op Amazon. Om deze dienst met grote mogelijkheden aan te bieden zijn we om die reden een eigen merk begonnen exclusief op Amazon. Met dit merk zijn we gaan adverteren op Amazon. Dankzij onze eigen ervaring en grote groei met dit merk kunnen we met zekerheid zeggen dat dit platform gigantische mogelijkheden biedt. We vertellen graag meer over deze mogelijkheden tijdens een vrijblijvende review.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Ads Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads-account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.