Online Marktplaatsen

Het voordeel van online marktplaatsen is dat deze online retail giganten een erg groot bereik hebben. Weet jij jouw producten goed te vertonen op Bol.com, Amazon of Marktplaats?
Online Marktplaatsen
Introductie

Meer bereik dankzij online marktplaatsen

Het voordeel van jouw productaanbod aanbieden via online marktplaatsen, is dat het verkeer er al is. De online giganten hebben een bereik waar je U tegen zegt. Dankzij het strategisch aanbieden van jouw aanbod en het optimaliseren van de vertoningen realiseren we verkopen.

Dankzij de online giganten zoals AmazonBol.com of Marktplaats is het mogelijk om je bereik gigantisch te vergroten. Er zijn veel mensen die graag kopen via deze online marktplaatsen, omdat ze vertrouwd zijn. Mensen weten dat bij deze marktplaatsen de voorwaarden prettig zijn, de service goed is en de aankoop op een goede manier zal verlopen.

Soms kan het beheer hiervan voor hoofdpijn zorgen. De opstartfase is hierbij van groot belang. Wanneer de producten niet volgens tactische richtlijnen worden ingeladen ziet de productvertoning er simpelweg niet uit. Je zal niet goed ranken binnen het platform en mensen zullen minder snel overgaan tot aankoop van het product.

Van opstart tot beheer kunnen wij je helpen om te verkopen via online marktplaatsen.

About Page intro

Meer bereik dankzij online marktplaatsen

Amazon Ads icoon

Verkopen op Amazon

Ben jij al klaar voor Amazon? De online gigant is tegenwoordig actief in Nederland. Momenteel realiseren ze al een gigantische omzet in Nederland, terwijl ze maar een minimaal aantal producten verkopen.

Verkopen op Bol.com

Bol.com is een gigantisch kanaal dat erg interessant kan zijn om jouw producten op te verkopen. Je hebt niet alleen een gigantisch extra bereik maar ook meer extra’s die erg interessant zijn.

Marktplaats

Adverteren op Marktplaats

Marktplaats is meer dan alleen zoeken naar koopjes. Het is op Marktplaats namelijk goedkoop om te adverteren en je kunt jouw doelgroep erg specifiek bereiken door te targeten op rubrieken.

Het doel in zicht

Ons Online Marktplaatsen Proces

Wanneer we aan de slag gaan met het verkopen via online marktplaatsen werken we volgens een sterk stappenplan. De bedoeling zal zijn om direct resultaat en dus verkopen te realiseren. Om direct resultaat te behalen werken we volgens de onderstaande stappen

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Marktplaatsen specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de productvertoningen in te stellen. Vervolgens brengen de doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide verkopersaccount.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

 
Specialisatie

Onze specialisatie

Via welk platform wil jij adverteren?

De voordelen van Amazon

De online retail gigant die over is gekomen uit Amerika groeit snel in de Europese markt. Amazon is de grootste internetwinkel ter wereld. Het bereik van Amazon is enorm en dus erg interessant als je producten wilt verkopen. Daarnaast kun je gemakkelijk via Amazon je producten in andere landen verkopen.

De voordelen van Bol.com

Bol.com is erg vertrouwd binnen Nederland en België. Bezoekers vinden een ruim aanbod en krijgen erg goede service. Dit is een perfect kanaal om op een nieuwe manier jouw doelgroep te bereiken en de verkoop van producten te laten groeien.

De voordelen van Marktplaats

Zichtbaar worden bij ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand? Het zal je verbazen maar ruim 40% van deze bezoekers zijn op zoek naar nieuwe producten. Ook is het makkelijk om te adverteren in 36 categorieën

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Google Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele software tools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.