Verkopen via online marktplaatsen

Bereik jouw doelgroep via online marktplaatsen

Meer bereik dankzij online marktplaatsen

Het voordeel van jouw product aanbod aan te bieden via online marktplaatsen is dat het verkeer er al is. De online giganten hebben een bereiken waar je U tegen zegt. Dankzij het strategisch aanbieden van jouw aanbod en het optimaliseren van de vertoningen realiseren we verkopen.

Dankzij de online giganten zoals Amazon, Bol.com of Marktplaats is het mogelijk om je bereik gigantisch te vergroten. Er zijn vele mensen die graag kopen via deze online marktplaatsen omdat ze vertrouwd zijn. Mensen weten dat bij deze marktplaatsen de voorwaarden prettig zijn, de service goed is en de aankoop op een goede manier zal verlopen.

Soms kan het beheer hiervan echter voor hoofdpijn zorgen. De opstartfase is hierbij van groot belang. Wanneer de producten niet volgens tactische richtlijnen worden ingeladen ziet de productvertoning er simpelweg niet uit. Je zal niet goed ranken binnen het platform en mensen zullen minder snel overgaan tot de aankoop van het product.

Van opstart tot beheer kunnen wij je helpen om te verkopen via online marktplaatsen.

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Via welke online marktplaats wil jij groeien?

Verkopen op Amazon

Ben jij al klaar voor Amazon? De online gigant kom niet maar is er al en dit zal almaar interessanter worden. Momenteel realiseren ze al een gigantische omzet in Nederland terwijl ze maar een minimaal aantal producten verkopen.

Verkopen op Bol.com

Bol.com is een gigantisch kanaal wat erg interessant kan zijn om jouw producten op te verkopen. Je hebt niet alleen een gigantisch extra bereik maar ook meer extra’s die erg interessant zijn.

Adverteren op Marktplaat

Makrtplaats is meer dan alleen zoeken naar koopjes. Het is op Marktplaats namelijk goedkoop om te adverteren en je kan jou doelgroep erg specifiek bereiken door te targeten op rubrieken.

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie

Waarom online marktplaatsen?

Het is erg simpel, deze online marktplaatsen zijn vertrouwd, hebben een gigantisch bereik en hebben bewezen te werken. Om deze reden zijn deze platformen een waardevol kanaal om jouw product aanbied op aan te bieden. Het is echter belangrijk om aan de hand van jouw doelen een keuze te maken voor welk platform jij wilt gaan veroveren.

De voordelen van Amazon

De online retail gigant die over is gekomen uit Amerika groeit snel uit in de Europese markt. Momenteel is er een NL website live. Deze website is echter nog niet perfect uitgerold. Amazon biedt de perfecte kans om door te breken in overige landen in Europa.

De voordelen van Bol.com

Bol.com is erg vertrouwd binnen Nederland en België. Bezoekers vinden een ruim aanbod en krijgen erg goede service. Dit is een perfect kanaal om op een nieuwe manier jouw doelgroep te bereiken en de verkoop van producten te laten groeien.

De voordelen van Marktplaats

Zichtbaar worden bij ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand? Het zal je verbazen maar ruim 40% van deze bezoekers zijn opzoek naar nieuwe producten. Ook is het makkelijk om te adverteren in 36 categorieën

Online marktplaatsen stappenplan

Wanneer we aan de slag gaan met het verkopen via online marktplaatsen werken we volgens een sterk stappenplan.
De bedoeling zal zijn om direct resultaat en dus verkopen te realiseren
Om direct resultaat te behalen werken we volgens de onderstaande stappen

1. De strategie

We stellen we een duidelijke strategie op om de productvertoningen in te stellen. Vervolgens brengen de doelen, wensen en strategie in kaart.

2. Diepe analyses

Hierbij voeren we verschillende anlayses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

3. Account structuur

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

4. Account inrichten

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide verkopersaccount.

5. Launch

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

6. Constante groei

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

KLAAR OM TE KNALLEN MET ONLINE MARKTPLAATSEN?

Een review geeft inzichten in de mogelijkheden met online marktplaatsen.
Aan de hand van jouw wensen voeren we een analyse uit en geven inzichten in de mogelijkheden.

Waarom doen we dit gratis?

Bij de review doen we een voorstel om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is 100% vrijblijvend.