Online Marketing

Online Marketing zit in ons bloed. Sinds de opkomst van de eerste Google Ads klikken en het ouderwetse optimaliseren van een website om hoger in Google te komen spelen wij al dit spelletje mee. Welke dienst is het best toepasbaar voor jouw bedrijf?
Online Marketing
Specialisatie

Online marketing partner

Er zijn vele mogelijkheden om bedrijfsgroei te realiseren met online marketing. Denk hierbij aan onder anderen aan Google Ads, SEO of social media marketing. Wat is het beste kanaal? De juiste strategie begint altijd bij deze vraag. Wij investeren tijdens een kennismaking  tijd in de potentiële samenwerking. Hierbij zoeken wij de juiste strategie om onderbouwd maar online groei te werken. Wil je meer lezen over een specifieke dienst?
Online adverteren

Online adverteren

Breng het juiste bericht over via relevante kanalen en realiseer meer leads of verkopen met winstgevende resultaten!

Of lees meer over…
Google Ads icoon

Google Ads

Bing Ads icoon

Bing Ads

Facebook Ads icoon

Facebook Ads

Instagam Ads icoon

Instagram Ads

LinkedIn Ads icoon

LinkedIn Ads

Amazon Ads icoon

Amazon Ads

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Ga aan de slag om duurzaam te investeren in je website. Met SEO werkzaamheden betere we meer online vindbaarheid!

Of lees meer over…
On-Page optimalisatie

On-Page SEO

Technische SEO

Technische SEO

Local SEO

Local SEO

Website autoriteit

Website autoriteit

Informatie

Full-service online marketing bureau?

Chase Marketing is een full-service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam.

Dankzij ons dynamische team hebben wij een sterke combinatie aan in-house specialisten. Onze zoekmachine optimalisatie toppers realiseren organische topposities waarnaast ons online advertising team het beste uit je marketingbudget haalt.

Wij vinden het belangrijk om bij online marketing aan de slag gaat met een strategisch plan. Om deze reden bieden wij altijd vooraf een onderbouwd plan aan. Zo krijg jij exacte inzichten in de mogelijkheden om online groei te realiseren!

Op zoek naar een specifieke dienst? Meer lezen over ons proces?

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Online Marketing Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waar significant resultaat te halen is. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante te werken naar groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een online marketing specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om te kijken welke vorm van online marketing het meest relevant is. We brengen hierbij de doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende anlayses uit om nog dieper in de markt en de mogelijkheden te duiken. Aan de hand van tools en eigen expertise onderzoeken we de mogelijkheden.

We gaan met de desbetreffende dienst aan de slag. Bijvoorbeeld in geval van ads richten we een account in of in geval van SEO trekken we techniek van de website strak.

We gaan aan de slag om allereerst de quick wins aan te pakken om direct resultaat te bahelen. Dit is voor iedere dienst anders.

Voor iedere dienst werken we volgens een gestructureerde checklist om alle belangrijke onderdelen op te pakken. Vervolgens monitoren we de website en de resultaten.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Dit is voor iedere dienst anders. Door middel van het uitvoeren van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Online Markerketing specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele software tools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.