Online Marketing

LinkedIn Ads

Er zijn verschillende doelen die je kunt behalen op LinkedIn. Meer leads? Verkopen? Of nieuwe (potentiële) werknemers aanspreken? Bereik zowel B2B als B2C via adverteren op LinkedIn

LinkedIn adverteren
Introductie

Jouw doelgroep bereiken met LinkedIn Ads

Via LinkedIn kunnen we jouw doelgroep erg specifiek bereiken dankzij het strategisch instellen van targeting. Grijp de kans om een nieuwe markt aan te spreken op het grootste social media kanaal voor professionals.

We kunnen onder andere mensen bereiken aan de hand van een behaalde opleiding, huidige baan, locatie of interesses.

Denk hierbij aan het realiseren van branding, leads, sales of recruitment via strategisch uitgedachte campagnes.

Wil jij een nieuwe markt aanspreken via LinkedIn?

Tijdens een LinkedIn review gaan we kijken naar de potentiële doelgroep die we kunnen bereiken.

Vervolgens gaan we aan de slag om een strategische campagne uit te denken. Hierbij onderzoeken we onderdelen zoals het inzetten van de advertenties en het uitwerken van een funnel.

Dit plan stellen we op aan de hand van jouw doelen.

Ook werken we met verschillende scripts waarmee we het beheer van een LinkedIn Ads account efficiënter kunnen uitvoeren en meer inzichten krijgen in waar de mogelijkheden liggen.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons LinkedIn Ads Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om te werken naar constante groei. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een LinkedIn Advertising Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen we doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide LinkedIn Ads account.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Onze specialisatie

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd moeten worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om te werken naar constante groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Meer uit je marketingbudget Halen

De mogelijkheden binnen het adverteren op LinkedIn veranderen erg snel. Wij zitten contact op de nieuwste veranderingen om hierop in te kunnen spelen en het beste uit je marketingbudget te halen.

Chase Marketing Websites

Periodieke optimalisatie's

Het is belangrijk dat er binnen een Ads account blijvend optimalisaties worden doorgevoerd. Hiermee werk je naar constante groei.

Online adverteren

Meer leads genereren

LinkedIn is het grootste social media platform voor professionals. We kunnen aan de hand van variabelen waaronder functies en interesses jouw perfecte lead targeten.

Relevante werknemers werven

Wil jij een nieuwe ster aannemen binnen je bedrijf? LinkedIn biedt de perfecte mogelijkheden om een specifieke doelgroep samen te stellen en potentiële werknemers te targeten.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Ads Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.