Instagram Ads

Door te adverteren op Instagram kun je jouw bedrijf perfect uiten. Je kunt jouw specifieke doelgroep met visuele advertenties bereiken. Wil je meer sales generen?.
Instagram adverteren
Introductie

Adverteren op Instagram

Speel tactisch in op het gevoel van mensen die tussen posts van hun vrienden, familie en boegbeelden scrollen.

Via het Facebook Business center kunnen we aan de slag gaan om te adverteren op Instagram. We kunnen exact jouw doelgroep bereiken met mooie visuele advertenties.

Wil jij je nieuwe collectie extra promoten, leads genereren, branding realiseren of remarketing campagnes inzetten? Dan is Instagram het perfecte kanaal!

Zullen we eens kijken naar de mogelijkheden van adverteren via Instagram tijdens het uitvoeren van een Instagram review?

Tijdens een Instagram review kijken we naar de potentiële doelgroep die we kunnen bereiken. We onderzoeken hierbij de markt waar jouw bedrijf zich in bevindt en komen met een plan hoe we dit strategisch kunnen inzetten.

We zullen hierbij onder andere kijken naar welke soort advertentie we het beste kunnen inzetten, welke doelgroepen we willen bereiken en vervolgens denken we een funnel uit. Hieruit wordt duidelijk hoe we de gewenste resultaten gaan behalen.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Instagram Ads Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om te werken naar constante groei. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Instagram Advertising Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen de doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uitgedacht te hebben, stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide Instagram Ads account.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Onze Instagram Ads Specialisatie

Ben jij al aan het adverteren op Instagram maar wil je meer uit je marketingbudget halen?

Er zijn vele variabelen om een Instagram advertentieaccount te optimaliseren.

We duiken graag in de mogelijkheden tijdens een review! 

Meer uit je marketingbudget

De mogelijkheden binnen het adverteren op Instagram veranderen erg snel. Wij zitten constant op de nieuwste veranderingen om hierop in te kunnen spelen en het beste uit je marketingbudget te halen.

Periodieke optimalisatie's

Het is belangrijk dat er binnen een Ads account blijvend optimalisaties worden doorgevoerd. Hiermee werk je naar constante groei.

Online adverteren

Meer aankopen genereren

Dankzij de brede variabelen die mogelijk zijn om de doelgroep in te stellen bij het adverteren op Instagram kunnen we een relevante targeting instellen. Dit, bijvoorbeeld aan de hand van interesses van personen.

Chase Marketing Websites

Visuele advertenties

Een grote kracht van Instagram adverteren is dat we perfect jouw unieke doelgroep kunnen benaderen met visuele advertenties. Op deze manier kan je de unieke beleving van het product of de dienst overbrengen.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Google Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.