Amazon Ads

Verkopen op Amazon in Nederland is mogelijk. Maar je kunt natuurlijk ook buiten de grenzen jouw producten verkopen. Blijf je concurrenten voor door te adverteren op Amazon – De online retail gigant.
Amazon adverteren
Introductie

Ben jij al aan het adverteren op Amazon?

Ben je al aan het adverteren op Amazon, maar wil je meer uit je marketingbudget halen? Of ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken?

Adverteren op Amazon biedt deze kansen. Het advertentieplatform binnen Amazon is in de afgelopen tijd erg verbeterd. Amazon heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, zowel in diversiteit van het aanbod als in de technologie. Er komen steeds meer nieuwe functies om de advertenties te optimaliseren en meer verkopen te genereren tegen een lagere kosten per conversie.

Momenteel zijn er nog niet veel Nederlandse bedrijven die gebruik maken van het bereik van deze retailgigant en het gigantische bereik wat zich op het platform bevindt.

Dit biedt dus unieke kansen!

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Amazon Ads Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waarom adverteren op Amazon interessant is voor jouw bedrijf. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om de werkzaamheden uit te voeren. We beginnen met de opzet en werken vervolgens naar groei.

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Advertising Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen we doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het Amazon seller account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide Amazon account.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

 

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data en tools. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Wat is er nodig om te adverteren op Amazon?

Om te adverteren op Amazon zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst is het nodig om een Amazon seller account aan te maken en de producten in te voeren. Voor de beste optimalisatie zijn hierbij verschillende mogelijkheden.

 

Chase Marketing Webshops logo

Specifiek aanbod producten

Bij een specifiek aanbod aan producten is het goed om per product de vertoning uitgebreid te optimaliseren. Op deze manier werken we naar langetermijnresultaten. Bij een product listing zijn er veel variabelen om in te stellen om de vertoning goed te optimaliseren.

Online adverteren

Ruim aanbod producten

Heb je een webshop met een erg uitgebreid aanbod aan producten dan kost het erg veel tijd om dit bij te houden. In dit geval verzorgen we een dynamische (API) koppeling met de website. De producten worden automatisch ingeladen en dagelijks bijgewerkt.

Onze eigen ervaring?

Momenteel benutten nog maar weinig bedrijven in Nederland de kansen van de mogelijkheden om te adverteren op Amazon. Om deze dienst met grote mogelijkheden aan te bieden zijn we om die reden een eigen merk begonnen exclusief op Amazon. Met dit merk zijn we gaan adverteren op Amazon. Dankzij onze eigen ervaring en grote groei met dit merk kunnen we met zekerheid zeggen dat dit platform gigantische mogelijkheden biedt. We vertellen graag meer over deze mogelijkheden tijdens een vrijblijvende review.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.