online adverteren

Een oneindig bereik tegen een positieve return on investment

Home > Online Adverteren

Online Adverteren

Dankzij online adverteren kunnen we precies de doelgroep bereiken dit we willen bereiken. Middels het inzetten van één of meerdere adverteer kanalen kunnen we een gigantisch bereik creëren.

Dankzij het creatief inzetten van campagnes en blijvend optimaliseren werken we naar een blijvende online groei naast een positieve return on investment.

Wij bieden verschillende diensten voor online adverteren op Amazon, Bing, Google, Facebook, Instagram en LinkedIn

Amazon Adverteren

De online gigant breidt steeds meer uit. Zelf in Nederland realiseren ze al een geschatte omzet van 11.3 miljoen. Dan praten we nog niet een over de overige Europese landen. Adverteren op Amazon heeft meer potentie dan de meeste mensen denken.

Bing Adverteren

Wist je al dat de meeste windows computers als standaard browser Bing hebben? Bij deze! Niet iedereen stopt er de moeite in om dit aan te passen. Dankzij Bing ads kan je jouw bedrijf onderscheiden van de concurrent.

Google Adverteren

Bereik jouw doelgroep middels het inzetten van van het adverteren via de grootste zoekmachine die online bestaat! Draai zoeknetwerk, shopping en display campagnes binnen Google Ads.

Facebook Adverteren

Maarliefst 1,79 miljard dagelijkse gebruikers genieten erg van Facebook. Dankzij het slim inzetten van Facebook Ads kunnen we erg specifiek jouw doelgroep benaderen. Laten we deze mensen targeten met strategische campagnes.

Instagram Adverteren

Instagram blijft erg in de lift! De visuele kracht van beeldmateriaal is erg krachtig inzetbaar op Instagram. Tussen de posts van vrienden, boegbeelden, merken en influencers kunnen wij specifiek jouw doelgroep targeten met posts.

LinkedIn Adverteren

Zowel B2B als B2C. Via LinkedIn kunnen we aan de hand van interessecategorieën erg mensen targeten. Target bijvoorbeeld iemand aan de hand van waar hij/zij werkt, scholing of bepaalde skills.

Heb jij een uitdaging voor ons?

Pin It on Pinterest