Specialisatie

Onze specialisatie

Wat is het platform wat jouw aantrekt? Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden binnen dit specifieke platform om online te adverteren.

Google Ads icoon

Google Ads

Bereik jouw doelgroep door te adverteren in Google. Het inzetten van adverteren via de grootste zoekmachine die bestaat. Draai zoeknetwerk, shopping en display campagnes binnen Google Ads.

Bing Ads icoon

Bing Ads

Wist je al dat bij de meeste windows computers de standaard browser Bing is? Bij deze! Niet iedereen stopt er de moeite in om dit aan te passen naar bijvoorbeeld Google. Meer over Bing adverteren?

Facebook Ads icoon

Facebook Ads

1,79 miljard dagelijkse gebruikers genieten van Facebook. Dankzij het slim inzetten van Facebook Ads kunnen we specifiek jouw doelgroep benaderen. Mensen targeten met strategische campagnes?

Instagam Ads icoon

Instagram Ads

Instagram blijft in de lift! De visuele kracht van beeldmateriaal is erg krachtig inzetbaar op Instagram. Tussen de foto’s van vrienden, boegbeelden, merken en influencers kunnen wij specifiek jouw doelgroep targeten met advertenties.

LinkedIn Ads icoon

LinkedIn Ads

Zowel B2B als B2C. Via LinkedIn kunnen we aan de hand van interessecategorieën mensen targeten. Target bijvoorbeeld iemand aan de hand van waar hij/zij werkt, functie, scholing of bepaalde skills.

Amazon Ads icoon

Amazon Ads

De online gigant breidt steeds meer uit. Zelfs in Nederland realiseren ze al een omzet van 11.3 miljoen. Dan praten we nog niet een over de overige Europese landen. Adverteren op Amazon heeft meer potentie dan de meeste mensen denken.

Extra informatie

Jouw marketingbudget slim inzetten?

Dankzij online adverteren kunnen we precies de doelgroep bereiken die we willen bereiken. Middels het inzetten van één of meerdere advertentiekanalen kunnen we een gigantisch bereik realiseren.

Dankzij het creatief inzetten van campagnes en blijvend optimaliseren, werken we naar een constante online groei tegen een positieve return on investment.

Wat zijn jouw doelen met online adverteren? Het is belangrijk om deze doelen vooraf scherp te hebben. Wij denken graag mee in het proces om een onderbouwde strategie uit te werken. Aan de hand van jouw doelen kunnen we een conclusie trekken welk advertentiekanaal het meest relevant zal zijn.

Sparren over de mogelijkheden? Neem contact op!

About Page intro
Het doel in zicht

Online Adverteren proces

Tijdens het maken van een review, onderzoeken wij in detail waar significant resultaat te behalen is. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constant te werken naar groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een ads specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen een duidelijke strategie op om met de advertenties aan de slag te gaan. We brengen de doelen, wensen en strategie in kaart.

 

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde accountstructuur uit die schaalbaar is.

Daarna richten wij het account volledig in. Hierbij moet je onder andere denken aan de structuur, het meten van conversies en het koppelen van accounts. 

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Verdieping

Waarom Online adverteren?

De mogelijkheden met online adverteren zijn oneindig. We kunnen aan de hand van jouw wensen de doelgroep benaderen en groei realiseren. Voor ieder doel is een ander advertentieplatform geschikt. We helpen graag bij de keuze.

Zoekwoorden Targeten

Om een doelgroep te bereiken met zoekwoorden targeten zijn Google en Bing de meest interessante kanalen. Via deze advertentieplatformen bereiken we mensen die al actief op zoek zijn naar de zoekwoorden die worden ingevoerd bij de zoekopdracht.

Interesses targeten

Aan de hand van specifieke interesses kunnen we jouw doelgroep benaderen. We trekken de aandacht met unieke en opvallende advertenties op social media. Waarna jouw doelgroep waardevolle acties kan gaan ondernemen op de website.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele software tools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.