Hoe wij bedrijfsgroei realiseren voor onze klanten

Welke resultaten hebben wij geboekt voor klanten? Lees hier verschillende online marketing cases met mooie resultaten!

The Finds

Sieraden webshop | Maand op maand groei dankzij Facebook ADS

Fashion accessoires, en dan specifiek sieraden is een levendige industrie die de wereld. Gezien er veel verschillende sieraden merken bestaan, wat is de juiste strategie? Wat is de juiste doelgroep? Je wilt natuurlijk niet met losse flodders gaan schieten. Lees hier meer over de case.

Bootschappen

Online Marketing traject voor een Watersportwinkel (sinds 2018!)

Eén van de eerste klanten van Chase Marketing en nog steeds klant! Samen met Bootschappen Watersport groeien wij beiden al enkele jaren door. Lees in deze case over het traject en de mooie resultaten. Lees vooral de hele case om over de verschillende jaren te lezen!

Evim Vloeren

Online marketing project voor vloeren speciaalzaak in Amsterdam

Als bedrijf de stap maken naar het online? Dat is hoe wij de samenwerking zijn begonnen met Evim Vloeren. Van de bouw van een webshop naar uitbreiding in SEO, Advertising en meer werken we alweer samen sinds 2019! Dit is hoe jij van brick & mortar de stap maakt naar online!

Chase Marketing

Recruiting campagne voor online marketing bureau

Ook wij zijn hier en daar wel eens bezig om onszelf op de kaart te zetten! Dankzij onze groei wilden wij een recruiting campagne gaan opzetten. Het doel was om binnen 2 weken een ruime selectie aan enthousiaste potentiële nieuwe collega’s te hebben. Hoe hebben wij dit gedaan?

FysioForza

Online marketing strategie voor Fysiotherapie praktijk

Er zijn erg veel Fysiotherapie praktijken die al tientallen jaren bestaan. In en rondom Haarlem zijn er zeker al veel concurrenten. De praktijkhouder van FysioForza zag dit niet als iets wat hem zou tegenhouden om een praktijk te starten. Online vraagt dit om een gepaste en onderbouwde strategie.

Screenshot website Robos Realisatie

Leadgeneratie Case: Toename conversies van 967%

Over Robos Realisatie Investeren in recreatief vastgoed? Recreatieparken en campings revitaliseren, met behulp van particuliere investeerders die de vruchten plukken van de waardestijging die uit de