Skip Slingerland

9 tips verbeteren van de ctr in google ads

9 tips om de CTR van Google Ads te verbeteren (klikfrequentie)

De CTR van je advertenties kan laag uitvallen als je er niet voor zorgt dat je Google Ads account goed gestructureerd is en effectief beheert. Indirect geef je de concurrentie hierdoor een voordeel en zullen zij een hogere CTR behalen. Hierdoor zul jij minder snel of helemaal niet je doelen behalen, terwijl je concurrenten dit wel snel behalen. Iets wat je absoluut niet wilt natuurlijk!

Maar hoe verbeter je de CTR binnen jouw Google Ads account?

In deze blog geven wij jou 9 waardevolle tips die zorgen voor een hogere CTR!

Begrippen SEA

SEA Begrippen

Deze begrippenlijst met SEA termen zal verduidelijking geven in de meest gebruikten SEA begrippen. Scroll rustig langs alle begrippen of ga op zoek naar een specifieke term.

Begrippen SEO

SEO Begrippen

Even lekker je kennis opfrissen of zoek je een specifieke term? Vaak worden SEO begrippen buiten online marketing om niet gebruikt. Deze begrippenlijst met SEO termen zal verduidelijking geven in de meest gebruikten SEO begrippen.

begrippen online marketing

Online Marketing Begrippen

Door de invloed van de technologie op onze samenwerking, zijn er veel nieuwe begrippen ontstaan. Begrippen binnen de online marketing zijn vaak onduidelijk voor buitenstaanders. Vaak zijn het begrippen die buiten online marketing om niet worden gebruikt. Deze begrippenlijst met online marketing termen zal verduidelijking geven in de meest gebruikten begrippen in de online marketing.

Scroll naar top Scroll naar top